Arie Epskamp start met SeniorenPartij Alkmaar (SPA)

SeniorenPartij Alkmaar

arie epskamp

 

ALKMAAR – Oud VVD-wethouder Arie Epskamp keert weer terug in de Alkmaarse politiek. Samen met Ank Rademaker en Koos Boersen vormt hij het dagelijks bestuur van de SeniorenPartij Alkmaar (SPA).

Arie Epskamp

Arie Epskamp was jarenlang het boegbeeld van de plaatselijke VVD. Eerst als raadslid, daarna als wethouder. Samen met wijlen wethouder Henk Eggermont was hij de grondlegger van het wijkgericht samenwerken.

In 2010 melde hij zich aan bij de 50+-partij van Jan Nagel. Nu is hij ook weer terug op het politiek toneel van Alkmaar. ‘Het zit gewoon in mij om wat voor andere mensen te doen. Daarom heb ik samen met voormalig CDA-raadslid Ank Rademaker en Koos Boersen, secretaris van wijkraad De Mare en van het sociaal spreekuur Leger des Heils De SeniorenPartij Alkmaar (SPA) opgericht. De SPA is een onafhankelijke politieke partij die opkomt voor het persoonlijke en maatschappelijk welzijn van alle inwoners.’

De SPA staat volgens Arie Epskamp voor een veilige samenleving op straat en thuis, wil de invloed van senioren op de Alkmaarse samenleving versterken en gaat toetsen of reeds genomen of voorgenomen besluiten goed zijn voor de Alkmaarse burgers. De SeniorenPartij Alkmaar zal zich daarnaast met name richten op het welzijn van senioren.

Meer informatie of lid worden? Neem dan contact op met Arie Epskamp, 06-41755123 of mail: info@seniorenpartijalkmaar.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *